Restyling en Renovatie

Kostenbesparing

Na een fikse opknapbeurt oogt uw bestaande pand weer van deze tijd. Intern kan het door de nodige aanpassingen functioneler worden gemaakt. Door gebruik te maken van nieuwe hoogwaardige producten in bijvoorbeeld dak en gevel met hoge isolatiewaarden, kan de gasrekening met tientallen procenten naar beneden. Een eigentijds uiterlijk met een eigen identiteit die past bij uw bedrijfsvoering en een waarde verhoging van uw vastgoed belegging. Laat u door ons adviseren naar de mogelijkheden.

Subsidies

Wist u dat de overheid een subsidie verstrekt op het verhogen van de isolatiewaarde. Bij het investeren in dak, vloer en/of wandisolatie en de warmte weerstand neemt toe met ten minste 1,5 m2K/W ten opzichte van de oude situatie, komt u in aanmerking voor subsidie. Naast de andere genoemde voordelen kan dit dus een zeer interessante optie voor u zijn.

Via de Energie InvesteringsAftrek ( EIA ) kunnen bedrijven fiscaal voordelig investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie. U kunt 41,5 % van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst, bovenop uw gebruikelijke afschrijving.
Hierdoor betaalt u minder inkomstenbelasting dan wel vennootschapbelasting. Gemiddeld levert de EIA u 10% belastingvoordeel op.

Enkele renovatie projecten

© 2022 - Archebouw Systemen b.v.         Disclaimer   |   Privacy & Cookies
Concept & realisatie door:   jdproductions